fredag 3. juli 2009

Bursdag 4. juli DEL 3

Da er det bare et døgn igjen til det braker løs. Det blir 8 quiz og 3 eller 4 avstemninger. Den første oppgaven blir delt ut klokken halv seks og varer ca en halv time. så kommer de andre på løpende bånd utover kvelden. Maten tror jeg kommer rundt kl 19 + / -
Jeg har bakt kaker til den store gullmedaljen, men ikke vet jeg hva jeg gjør galt. Den ene etter den andre blir misslykket. enten blir de flate, eller rå inni, uansett hvor lenge jeg steker de. Så nå har jeg kommet til det punktet at kaker går ut, også blir det noe annet søtt istedet etter maten.
Det er spådd regnvær, men vi skal henge opp store preseninger etterpå, slik at ingen blir våte. Temperaturen er spådd til å holde seg HOT HOT, så de vil bli gode å ha uansett regn eller ikke.

Når dere kommer imorgen, antagelig er det ingen inne til å høre at dere ringer på døra, så bare fortsett langs gjerdet, forbi døra og opp trappa på baksiden av huset... Da kommer dere rett på terrassen.
Dersom dere kjører bil, kan dere parkere langs hekken når det blir fullt på gårdsplassen. Fint om alle parkere smart, så flest mulig får plass.
Dersom noen har barn som ikke tåler varmen så godt er det kjølig i 2. etg.

Kjøleskaps kapasiteten er sprengt, mer enn jeg trodde. Men i underetagene er det kjølig og nokså kaldt så dere kan ha evt drikkevarer der uten at de blir for varme.

Da gjennstår det bare å ønske dere velkommne, ta kontakt på 456 100 36 om dere lurer på noe i forkant.

Velkommen, klems Pelle

torsdag 2. juli 2009

Bursdag 4. juli DEL 2Vel da er vi altså her, og nedtelilingen har begynt...

Dersom du har fått innvitasjon vet du at det ligger en kjæreghets eller vennskaps billett oppi der. Denne skal du ta med deg tilbake til festen.
På baksiden av biletten skal du beskrive de gode egenskapene til laget ditt - hva som gjør dere så unike. Når dette er gjort kan du bytte ut billetten å få bonus poeng, som går inn på totalen til det laget som er ditt.
Hvert lag kan også kjøpe bonus poeng, hvert kjøp koster 10.- nkr og pengene går inn i premiebunkene.

Det blir 7 lag, og noen av de kjenner du du, noen ikke. hoved regel er at du ikke får være på lag med den eller de du kom sammen med.

Jeg er ikke fer dig med alle quizene ennå, men det blir mellom 5 - 10 stykker.

Jeg har ikke fått tilbakemelding på om noen tar med seg gitar, så det kan se ut som om "beat 4 beat" og noe av allsangen går ut, men en vet jo aldri.

Mange lurer på det med antrekk, jeg svarer at alt er lov. Noen kommer til å ta den helt ut, mens andre er litt mer usikkre - men gjør som du føler for...

Når det gjelder været, det kommer til å bli ute, om det regner blir det under preseningen fra ifjor eller under den nye markisen som er hengt opp i kveld, så tenk litt på været når du kler deg - ikke for at jeg tror noen kommer til å fryse med tanke på de temperaturene som har vært i det siste, men ha det i bakånd.

Når det gjelder mat, det blir burgere, samt at de som er vegetarianere får fiske burgere. husk å si fra til Pelle eller Harald når dere kommer om dere skal ha fiskemat. Det er vi to som kommer til å stå for grillingen.

Det blir premier både i quiz oppgavene og avstemningene, noen større andre mindre - alle artige og kanskje lukerative?!?!

Praktiske opplysninger.
- Søppel, alt kommer til å bli servert på papp og plast. når du er ferdig med noe, kast det i søppelsekkene som står på terrassen.
- tomgods, kast bokser og flasker som skal pantes i søppelsekker som er merket med det, alt annet går i søppla med det andre brasket.
- trenger du å sette ting for at det skal holde seg kjølig, så er kjølerommet fullt til etter at kaffen er servert, men det vil være endel plass i kjøleskapet på kjøkkenet. Vi har ismaskin og den kommer til å gå under hele festen. Denne står på kjøkkenbenken.
- all røyking skjer ute, bruk askebeger (takk - hehe)

Det kommer litt mer info her imorgen eller tidlig på fredag... Send en sms om du lurer på noe.
Velkommen, så langt er vi ca 50 som har takket ja...

Huske liste:

Ø sjekk bloggen for oppdateringer
http://pellesgaleverden.blogspot.com/
Ø ta med et flaxlodd, inngangs billett (gi det til Tom når du kommer)
Ø det begynner kl 17
Ø det blir mye mat og kaker (si fra på forhånd om du har noen allergier eller lignende)
Ø husk litt varmt tøy eller et pledd
Ø ta med godt humør
Ø ta gjerne med din kjærest, mann, kone, barn, venn +
Ø si fra om du må overnatte
Ø VELKOMMEN

onsdag 1. juli 2009

Bursdagen 4. juli DEL 1


Så er det bare 2 dager igjen til det braker løs. Mange av dere har fått innvitasjon i posten, men noen som har svart litt sent har ikke fått. Så her kommer noe av infoen de andre har fått..
I år skal jeg feire min gebursdag den 4. juli som du vet, og siden du har takket ja kommer det litt info til deg / dere..
Siden dato faller slik den gjør blir det i år temafest. Temaet er: ”Stars and Stripes”.
Hvordan du tolker dette er valgfritt og ALT ER LOV!!
Festen begynner klokken 17 og varer så lenge det er folk her.

Som vanlig blir det masse quiz, konkurranser, sang og moro.
I den anledning, om det er noen av dere som spiller gitar eller et annet instrument – hadde jeg blitt kjempe glad om dere ville ta med det, kanskje vi klarer å stable på beina et lite husorkester?
Nytt av året er avstemninger, vi skal kåre bl.a. Mr og Miss Stars and Stripes, kveldens antrekk, kveldens superhero med mer.

På menyen står det barbeque. Her vil du finne ulike burgere med masse deilig tilbehør. Kaker og kaffe er en selvfølgelighet.
Ta gjerne med deg litt flytende som kan holde deg gående når husets servering går tom.
All røyking skjer ute.
Selve festen vil for det meste foregå utendørs, så kle deg etter forholdene og ta med deg noe som kan hjelpe deg å holde varmen utover kvelden og natten.
Det er plass til noen overnattinger her. For å være sikker ta gjerne med deg en oppblåsbar madrass og litt sengetøy.

Inngangsbillett er et flaxlodd eller lignende som skal oppi premiepotten for de ulike avstemningene, quiz og lignende.

Jeg kan garantere deg at det blir en fest du sent vil glemme.
Ha du vært her før vil du møte mange fra i fjor og noen nye..

Velkommen, klems fra Pelle