torsdag 2. juli 2009

Bursdag 4. juli DEL 2Vel da er vi altså her, og nedtelilingen har begynt...

Dersom du har fått innvitasjon vet du at det ligger en kjæreghets eller vennskaps billett oppi der. Denne skal du ta med deg tilbake til festen.
På baksiden av biletten skal du beskrive de gode egenskapene til laget ditt - hva som gjør dere så unike. Når dette er gjort kan du bytte ut billetten å få bonus poeng, som går inn på totalen til det laget som er ditt.
Hvert lag kan også kjøpe bonus poeng, hvert kjøp koster 10.- nkr og pengene går inn i premiebunkene.

Det blir 7 lag, og noen av de kjenner du du, noen ikke. hoved regel er at du ikke får være på lag med den eller de du kom sammen med.

Jeg er ikke fer dig med alle quizene ennå, men det blir mellom 5 - 10 stykker.

Jeg har ikke fått tilbakemelding på om noen tar med seg gitar, så det kan se ut som om "beat 4 beat" og noe av allsangen går ut, men en vet jo aldri.

Mange lurer på det med antrekk, jeg svarer at alt er lov. Noen kommer til å ta den helt ut, mens andre er litt mer usikkre - men gjør som du føler for...

Når det gjelder været, det kommer til å bli ute, om det regner blir det under preseningen fra ifjor eller under den nye markisen som er hengt opp i kveld, så tenk litt på været når du kler deg - ikke for at jeg tror noen kommer til å fryse med tanke på de temperaturene som har vært i det siste, men ha det i bakånd.

Når det gjelder mat, det blir burgere, samt at de som er vegetarianere får fiske burgere. husk å si fra til Pelle eller Harald når dere kommer om dere skal ha fiskemat. Det er vi to som kommer til å stå for grillingen.

Det blir premier både i quiz oppgavene og avstemningene, noen større andre mindre - alle artige og kanskje lukerative?!?!

Praktiske opplysninger.
- Søppel, alt kommer til å bli servert på papp og plast. når du er ferdig med noe, kast det i søppelsekkene som står på terrassen.
- tomgods, kast bokser og flasker som skal pantes i søppelsekker som er merket med det, alt annet går i søppla med det andre brasket.
- trenger du å sette ting for at det skal holde seg kjølig, så er kjølerommet fullt til etter at kaffen er servert, men det vil være endel plass i kjøleskapet på kjøkkenet. Vi har ismaskin og den kommer til å gå under hele festen. Denne står på kjøkkenbenken.
- all røyking skjer ute, bruk askebeger (takk - hehe)

Det kommer litt mer info her imorgen eller tidlig på fredag... Send en sms om du lurer på noe.
Velkommen, så langt er vi ca 50 som har takket ja...

Huske liste:

Ø sjekk bloggen for oppdateringer
http://pellesgaleverden.blogspot.com/
Ø ta med et flaxlodd, inngangs billett (gi det til Tom når du kommer)
Ø det begynner kl 17
Ø det blir mye mat og kaker (si fra på forhånd om du har noen allergier eller lignende)
Ø husk litt varmt tøy eller et pledd
Ø ta med godt humør
Ø ta gjerne med din kjærest, mann, kone, barn, venn +
Ø si fra om du må overnatte
Ø VELKOMMEN

1 kommentar:

Monica sa...

Høres ut som en kjempe fest! Gratulerer med dagen som kommer og kos dere mega :)