fredag 3. juli 2009

Bursdag 4. juli DEL 3

Da er det bare et døgn igjen til det braker løs. Det blir 8 quiz og 3 eller 4 avstemninger. Den første oppgaven blir delt ut klokken halv seks og varer ca en halv time. så kommer de andre på løpende bånd utover kvelden. Maten tror jeg kommer rundt kl 19 + / -
Jeg har bakt kaker til den store gullmedaljen, men ikke vet jeg hva jeg gjør galt. Den ene etter den andre blir misslykket. enten blir de flate, eller rå inni, uansett hvor lenge jeg steker de. Så nå har jeg kommet til det punktet at kaker går ut, også blir det noe annet søtt istedet etter maten.
Det er spådd regnvær, men vi skal henge opp store preseninger etterpå, slik at ingen blir våte. Temperaturen er spådd til å holde seg HOT HOT, så de vil bli gode å ha uansett regn eller ikke.

Når dere kommer imorgen, antagelig er det ingen inne til å høre at dere ringer på døra, så bare fortsett langs gjerdet, forbi døra og opp trappa på baksiden av huset... Da kommer dere rett på terrassen.
Dersom dere kjører bil, kan dere parkere langs hekken når det blir fullt på gårdsplassen. Fint om alle parkere smart, så flest mulig får plass.
Dersom noen har barn som ikke tåler varmen så godt er det kjølig i 2. etg.

Kjøleskaps kapasiteten er sprengt, mer enn jeg trodde. Men i underetagene er det kjølig og nokså kaldt så dere kan ha evt drikkevarer der uten at de blir for varme.

Da gjennstår det bare å ønske dere velkommne, ta kontakt på 456 100 36 om dere lurer på noe i forkant.

Velkommen, klems Pelle

1 kommentar:

Vibeke sa...

Takk for en super bursdagsfest, Pelle! Gleder meg til neste år allerede:-)

Klem