torsdag 13. desember 2007

Jippi!!!!!


På tirsdag ringte min faste kransekake baker og fortalte at det var blitt litt feil i ordre bunken hennes og at min ordre fra oktober (!!!) hadde falt ut - desverre...

DESVERRE?!!! Herregud, ringe 2 uker før jul og fortelle meg det, krise - krise - krise...


Satte meg med ned på nett, og tenkte - jaja, det kan jo ikke skade å søke på nett kanskje jeg kan finne en reserve løsning. Og tenk det gjorde jeg.

En litt voksen kvinne som bare bakte det hele året og som hadde flere i frysern (fordi hun bakte noen i natt) så jeg kunne få kjøpe 2 hos henne.


Jubelen sto i taket her i huset, eller iallefall inni hodet mitt i og med at jeg ikke hadde turt å fortelle noen at årets kransekake iår kanskje måtte utebli. Det er nemlig ikke noe alternativ her hos oss med butikk kjøpt kake - de smaker blæh i forhold til hjemmebakt...

Så nå ligger de 2 kakene i frysern og venter på å bli fortært.


Er det andre i Oslo området som akutt trenger hjemmebakt (du vet den gode, seige,gammeldagse typen) så har min nye faste kransekake baker Gerd flere i frysen sin.

Hun tar 200.- nkr for 18 rings kake - ta kontakt så skal du få info av meg om hvordan du får tak i henne.


Lykkelig førjuls hilsen herfra...

(ps, nå er det bare 2 dager igjen til årtes siste treff hos meg ja.. ds)

2 kommentarer:

Sylvi sa...

Gleder meg :-D :-D

Sydney sa...

Så bra da Pelle! Kan skjønne man må ha kransekake til jul og ja - den gode gamle seige typen. Sånn er det her også ;-) God førjulstid til deg.