mandag 5. november 2007

Utstillingen min er nå endelig klarMin første utstilling er et faktum, og jeg stiller ut på kunstcafe Himmel og Hav, i vakre Skudeneshavn, rett utenfor Stavanger. Det er helt klart en lang reisevei dersom du som meg bor på Østlandet. Men jeg kan love deg at det er verdt det. Bare det å få et par gode milde dager i Stavanger med alt den byen har å by på...

Tar du turen hit må du smake på cafe-vertinnens hjemmelagde belgiske konfekt. Om ikke bildene er verdt det alene, så toppes opplevelsen med de i munn.


Jeg har kalt utstillingen min "Til Mor" - til minne om mamma som døde i august 2006. Hun etterlot et dypt savn, som jeg har fått uttrykke gjennom bildene mine.


Det er mange som har spurt, så jeg svarer til alle, jeg maler selvsagt et bilde til deg om du vil. Det er bare å si fra.

Jeg maler i stort sett alle formater, men har helt falt for 40x40 cm - gallerilerret. De kan selvsagt settes sammen slik at du kan få 40x80 - 80x80 - 160x160 osv - så stort du bare vil. Bare si fra om du har noen spesielle farve ønsker, eller andre ønsker.


pris (inkl embalasje og porto):


30x30 cm 1 000.- nkr


40x40 cm 1 300 - 1 500.- nkr


Legg gjerne igjen en kommentar...

10 kommentarer:

elizabeth sa...

Gratulerer, vennen. Er så stolt av deg!!! Nydelige bilder!!!!
Stor klem:)

Salte sa...

Så nydelige bilder du har laget Pelle. Bilde nr 1, med konturene av hjertet (inbiller meg iallefall at det er det) - 100% LEKKERT - liker den varme rødfargen også. For meg så får fargekombinasjonen meg til å tenke at det er fortsatt liv - det rører seg. Jeg liker bildene dine veldig godt.

Sylvi sa...

Gratulerer med utstilling og blogg, Pelle! Vakkert tema - flotte, varme farger. Du er utrolig dyktig, Pelle :-) og jeg kjøper gjerne et! KLem

ania sa...

Oioi så utrolig flott!! Gratulerer og lykke til videre! :D Likte veldig godt utstillingsnavnet og - noen ganger er det enkle det beste - og dette var jo helt nydelig. Hun hadde nok vært utrolig stolt av deg hadde hun vært her nå :)

Solfrid Sørensen sa...

Kjempeflotte bilder!
Gratulerer med utstillingen.:D

Ellen sa...

Kjempefine bilder, Pelle!! Forelska meg helt i det mørkeblå med en glødende oransje firkant i! Masse lykke til med utstillinga!!:o)

Ann Hedvig sa...

Herlige bilder Pelle, Lykke til med utstillingen :)

Silje sa...

Herlige,nydelige bilder som hedrer din mor helt utolig fint.
Gratulere og lykke til vidre!

Linn Kristin Stølan sa...

For noen lekre bilder!!! Disse falt i smak. Gratulerer med utstilling, så spennende : ) Håper vi ses snart!

Karialov sa...

kjempe flotte bilder. :) :)