torsdag 8. januar 2009

Årets først hobby prosjektJeg er litt usikker på om jeg er tidlig eller sent ute. Jeg skulle jo lage denne i november ifjor - men fikk ikke tid før nå.

Men jeg kan bruke den iår...


Planen var å lage mange, men jeg fant aldri noen oppskrift, så måtte bare ta det som jeg fikk det til. Og når jeg ser hvor lang tid det tok, vet jeg at dette blir den eneste av dette slaget som blir laget her i gården.


Jeg tror til og med jeg skal bruke den selv, at den rett og slett er til meg. Så kan Tom fylle den med det han måtte føle. Om det er en bitte liten mini pakke, et dikt (ja særlig at han er så kreativ...hehe), et skatte kart som forteller hvor presangen måtte befinne seg... spennende. Jeg skal gi ham den i august så har han 4 mnd på å fylle den.

Jeg skal legge ut noen detalje bilder. Felles for alle er at tråden som er håndtaket for å få ut esken er en tråd som i enden har fått en charm eller en knapp. Alle har et eller annet - ikke alle har med jul å gjøre, men de fleste. Har brukt snø krystall, både stor og liten, swirl, julestrømpe, juletre, nøkler, engler, hjerter +++

Av alle ting på den er jeg mest fornøyd med den pilen som går mot hjertet, snurret med tynn gulltråd og pålimt mini hjerte knapper.

Alle arkene jeg har brukt har jeg kjøpt hos papir i hjerte.

Dersom du liker de charms jeg har brukt kan du får kjøpt de hos meg.

Alle mini boksene er fyrstikk esker i ulike størelser.

Det hvite du ser i kantene, er Gecco som Linda har fått meg hekta på. Det sorte er cats eye black inc.

Klistremerkene har jeg kjøpt hos bikuben.


Det var i det hele tatt litt vanskelig å finne skikkelig jule stash iår syntes jeg. Mange butikker som ikke tok inn noe særlig, eller jeg som var dårlig til å lete kanskje... Jeg leter jo mest hos Papir i hjertet, og noen ganger stikker jeg innom bikuben ettersom jeg går forbi der hver dag på vei til skolen...


Den tråden som er på det brune feltet, sort tråd med blå og grønne "kuler" Kan den som handler noe annet få en bit av, om noen vil ha. Bare å si fra når det dere bestiller. Oppdattere bildene etterhvert som det går tomt. Er "utsolgt" på en del, men det er mye artig igjen..

Ellers har jeg brukt Dottie An på alle skuffene for å kamuflere hullet til tråden..

Tror det var alt.


Jeg gleder meg til å bruke denne til neste år, og håper du også koser deg med å se på bildene. Og at kanskje du også får lyst til å scrappe noe, eller gjøre et kreativt stykke arbeide med det du måtte ha liggende.


Ha en flott januar, klems Pelle

Ingen kommentarer: