onsdag 7. november 2007

er følelser bare visuelt?


For meg er følelser alle ting som gjør at jeg settes i en sinnsstemning. Ikke bare det visuelle, men også det man hører, det man kjenner og det alt dette totalt gjør med en.

Jeg har lagt inn et par sanger som gir meg den gode mamma følelsen. Dersom du ser rett nedenfor rulleskjermen med bilder, ligger det en en "box", klikk på Il Divo sin Mama - og du vil høre en sang som ga meg veldig mye etter begravelsen.


Her er et av de siste bildene som ble tatt av mamma i Frankrike sommern 2006. Hun sitter sammen med min kjære nevø Herman, som bor så altfor langt unna - i Stavanger med min bror og hans kone.


Det var hos de vi bodde i helgen, så vi fikk tatt igjen litt tapt tid...

3 kommentarer:

Sylvi sa...

Tusen takk for invitasjonen!! Det vil jeg veldig gjerne, Pelle! En dag sammen med deg sier jeg JA TAKK til! :-) Jeg kommer ikke til å lage så mange kort, men merkelapper er også kos å lage før jul :-)

Nydelig musikk du har lagt til i bloggen din!

"Deilig er jorden" er en flott salme. Den kan brukes i mange sammenhenger!... men tenk deg en stappfull Kongsberg kirke, glass-lysekronene er tent med levende lys, "Deilig er jorden" spilt på Glogerorgelet med fyll trykk - DA er det jul!!!

Klem

Sylvi sa...

Likte forresten spesielt godt #3,5,16,19,20 og 21 :-)

Rita sa...

Har akkurat hørt på Mama her på bloggen din mens jeg så på slideshowet av de nydelige bildene du har laget. Du har helt rett i at følelser kan være mye, både lyd og bilder.
Jeg er helt sikker på at mamman din er veldig stolt av både hvem du har blitt og alt du har fått til. Det er alle vi rundt deg som er så glad i deg også, Pelle!!
Og bildene som du har lagt ut her har ialle fall gjort et sterkt inntrykk på meg. Håper jeg får sjans til å se noen av dem IRL.
*Stor klem til deg*